... és van, aki majd ír...

Róbert Katalin blogja

Dedikálás, beszélgetés

Áprilisban kétszer is találkozni lehet velem, egyszer Budapesten, egyszer pedig Szegeden, úgyhogy ha bármelyik városban megfordulsz, lesd meg a részleteket:

Csütörtökön kezdődik a Könyvfesztivál, ami, mint tudjuk, a kedvenc könyves eseményem; már itt a tavasz (jó esetben), de még nincs kánikula (jó esetben), a Millenáris egy fantasztikus épület (menjetek fel a galériákra is!), sok-sok könyvszerető emberrel találkozni, és rengeteg izgalmas program lesz.

Természetesen idén is fel fogok bukkanni a Millenárison,
szombaton (ápr. 21.) 16 órától dedikálok a B épületben a 8-as standnál. (Van esemény is)

És, mivel tényleg szeretek ilyenkor a helyszínen kóborolni, találkozni írókkal és olvasókkal, nemcsak a dedikálásra szaladok ki, hanem egyéb random időpontokban is felbukkanhatok véletlenszerűen a helyszínen. Ha valaki meglát, nyugodtan állítson meg, beszélgessünk. Ha nem ismerem fel, akkor én vagyok éppen fejben egy könyvben, nem ővele van gond.

bejegyzes044_2.jpg

A Prológus blog mini-interjút is készített velem (és még több más íróval, köztük Moskát Anitával és On Saijal is) a Könyvfesztivál kapcsán, szóval ha érdekel, hogy milyen vicces élményeim voltak az elmúlt években és hogy mit tanácsolnék kezdő (vagy haladó) fesztivál-látogatóknak, olvasd el a megszokott módon mindenki másénál hosszabbra sikerült válaszaimat.

De, ha te szegedi vagy, van egy jó hírem: ott is lesz egy beszélgetésem:
április 26-án (csütörtök) 13:30-tól a BölcsészFeszt keretében Varga Bea vezető szerkesztő faggat engem és Bessenyei Gábort arról, milyen kalandos úton lettünk többkötetes szerzők, mit kell tudni írásról és szerkesztésről. Meg nem tudom, miről faggat még -- gyere el és tudd meg! (Van esemény erről is.)
Helyszín: Szeged, SZTE Bölcsészettudományi Kar, Egyetem u. 2

Szeretettel látok mindenkit a Millenárison és Szegeden az SZTE épületében, gyere, ha kérnél aláírást, könyvjelzőt, beszélgetnél könyvekről, bármiről.

A bejegyzés trackback címe:

https://robertkatalin.blog.hu/api/trackback/id/tr9113838086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mottó

„Kézirat soha nem ég el”
– Mihail Bulgakov

Róbert Katalin

bemutatkozo_kep2019_eleje.jpg

Kisgyerek koromban már szerettem történeteket írni. Felnőttként pedig szövegekkel foglalkozom munka közben és pihenésként is. (Túl) sok kávét iszom, van bennem egy nehezen megzabolázható sorozatfüggő, szeretek fotózni, sportolok és két macskám állandóan belopja magát a műveimbe.

 

Kövess a facebookon is!

Friss topikok

  • RóbertKatalin: @Édua84: Hát igen, az az igazság, hogy szándékosan nagyon ismert alapra építettem, sok van benne a... (2020.07.07. 08:43) Borítótervező pályázat
  • Judit_29: @RóbertKatalin: Nem disneys, ez egy teljesen saját feldolgozás saját dalokkal (Aladdin il musical)... (2020.03.14. 20:11) Jön az Egy új élmény
  • Wiharvész Anyó: Az 5 okról és a színészfiúkról le is maradtam fb. De most pótoltam (2018.07.05. 21:12) 6 hét a világ - beharangozó
  • RóbertKatalin: @Wiharvész Anyó: Hát igen, ez most kicsit lassan született meg, de csak megírtam a végére :) És kö... (2018.06.20. 07:54) Amikor jól esik
  • RóbertKatalin: @Wiharvész Anyó: Hát igen, pörgős volt az egész három nap. (Meg az a nap is pörgős volt, amikor ez... (2018.04.27. 08:21) Három nap könyvek között
süti beállítások módosítása