... és van, aki majd ír...

Róbert Katalin blogja

Könyveim

halld_a_sziv_szavat_borito.jpgHalld a szív szavát
Dini önálló, vérbeli vagány. Eddig nem érdekelte a VarázsÉlmény álomnyereménye, nem hitt benne, hogy egy magafajta, nincstelen kölyöknek esélye lehetne. Ám megtetszik neki a stábból egy lány… És, hogy a közelébe kerüljön, másnak adja ki magát.
Jázmin szinte egy kis hercegnő. Az élete gyerekkora óta percre pontosan be van osztva: forgatások, tévéműsorok, szereplések. Ami valaha élmény volt, mára nyűg lett. Jázmin most már csak azt szeretné, ha végre egyszer azt tehetné, ami neki fontos. Csakhogy sem az apja, sem a menedzsere nem foglalkozik azzal, ő mire vágyik. Álruhában kiszökik és elindul a kaland…
Jázmint és Dinit egy világ választja el egymástól, a tévében most mégis összetalálkoznak.

Aladdin és Jázmin örök szerelme ezúttal egy televíziós showműsorban éled újjá. Az ismert történet alakjai benépesítik Budapest utcáit – tarts te is velük!
Engedd, hogy elvarázsoljon!

Megnézem, beleolvasok

 

keresd_az_igazit_borito.jpgKeresd az igazit! (Lélekfény 1.)
Egy távoli sziget elzártan élő népét különleges ajándékkal áldották meg az égiek: a tírek a Napésholdtól kapott társjegynek köszönhetően mindenki számára megtalálhatják az igazit.
De mi történik, ha te mindig is tökéletes társra vágytál, de az égiek más utat szánnak neked? És akkor, ha olyan valaki után vágyódsz, aki bűn szeretned? Milo, Elina és Deniel útja ebben a különös világban titkok nyomába vezet.
Tiltott vágy, titok és izgalom egy ragyogóan eredeti fantasy regényben.
Megjelent a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában 2019-ben
Megnézem, beleolvasok

 

6het_borito_1.jpg6 hét a világ
Nelli évek óta álmodozik K.M.-ről a Molnár Ferenc Színház fiatal színészéről. Most végre elérkezett a lehetőség, hogy találkozzon vele. Vajon K.M. emlékszik még a közös iskolai évükre? És olyan, amilyennek Nelli elképzelte? Hogyan kell felnőttként dönteni, dolgozni? Ki az igazi? Nelli rá fog időben jönni, mi számít?
Az egyetlen magyar színházas YA regény. Less be te is a színfalak mögé!
Megjelent a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában 2018-ban
Megnézem, beleolvasok

 

valassz_engem_borito.jpgVálassz engem!
Egy testvérpár, akik ugyanabba a fiúba szerelmesek. Egy fiú, aki fél felvállalni az érzelmeit, egy lány, aki mindig mindent megkapott és egy fiú, aki lassan megtanulja értékelni saját magát.
Lélegzetállítóan szép, szívbemarkoló regény szerelemről, másságról és útkeresésről.
A Szívből, színből, igazán újrakiadása két kiegészítő novellával.
Megjelent a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában 2018-ban
Megnézem, beleolvasok

 

szelidits_meg_borito.jpgSzelídíts meg!
Róka kilencedikes és sosem azt teszi, amit várnának tőle. Kisherceg tizenegyedikes és mindig megfelel az elvárásoknak. Kötelező különórán találkoznak, de vajon tényleg megtalálják az egymás felé vezető utat? Meg tudja a komoly fiú szelídíteni a zárkózott lányt? Megtalálja a fiú saját magát az elvárások között?
Érzékeny, értő, magával ragadó. Saint-Exupéry klasszikus meséjének megkapóan szép üzenete mai köntösben.
Megjelent a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában 2017-ben
Megnézem, beleolvasok

 

kezdjetek_el_elni_borito.jpgKezdjetek el élni!
Marci egy átlagos reggelen kilép a lakása ajtaján, hogy megtegye azt, amire már évek óta készült. Mint a gyámkő, ha kimozdul a helyéről, szerettei életében olyan omlást jelent az eltűnése. Dönteniük kell. Visszatérnek a biztonságos, de zsibbasztóan szürke hétköznapokhoz, vagy elkezdenek végre élni – mielőtt túl késő lenne?
Lebilincselő történet, ami szerelmek, vágyak és csalódások között vezet egy új jövő felé.
Megjelent a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában 2015-ben
Megnézem, beleolvasok

 

szivbol_szinbol_igazanborito.jpgSzívből, színből, igazán
Egy testvérpár, akik ugyanabba a fiúba szerelmesek. Egy fiú, aki fél felvállalni az érzelmeit, egy lány, aki mindig mindent megkapott és egy fiú, aki lassan megtanulja értékelni saját magát.
Lélegzetállítóan szép, szívbemarkoló regény szerelemről, másságról és útkeresésről.
Megjelent a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában 2014-ben
Megnézem, beleolvasok

 

 

nalavai_titka_borito.JPGNalávia titka
Lebilincselően izgalmas regény egy felhőn rejtőző világról, ahol minden más, mégis minden ismerős. Titkokról és kalandokról, a bátorság a szeretet és főleg a fantázia erejéről. Nem csak 8-12 éveseknek!
Megjelent a Naphegy Kiadó gondozásában 2014-ben
Megnézem, beleolvasok

 

A bejegyzés trackback címe:

https://robertkatalin.blog.hu/api/trackback/id/tr3714594178

Mottó

„Kézirat soha nem ég el”
– Mihail Bulgakov

Róbert Katalin

bemutatkozo_kep2019_eleje.jpg

Kisgyerek koromban már szerettem történeteket írni. Felnőttként pedig szövegekkel foglalkozom munka közben és pihenésként is. (Túl) sok kávét iszom, van bennem egy nehezen megzabolázható sorozatfüggő, szeretek fotózni, sportolok és két macskám állandóan belopja magát a műveimbe.

 

Kövess a facebookon is!

Friss topikok

  • RóbertKatalin: @Édua84: Hát igen, az az igazság, hogy szándékosan nagyon ismert alapra építettem, sok van benne a... (2020.07.07. 08:43) Borítótervező pályázat
  • Judit_29: @RóbertKatalin: Nem disneys, ez egy teljesen saját feldolgozás saját dalokkal (Aladdin il musical)... (2020.03.14. 20:11) Jön az Egy új élmény
  • Wiharvész Anyó: Az 5 okról és a színészfiúkról le is maradtam fb. De most pótoltam (2018.07.05. 21:12) 6 hét a világ - beharangozó
  • RóbertKatalin: @Wiharvész Anyó: Hát igen, ez most kicsit lassan született meg, de csak megírtam a végére :) És kö... (2018.06.20. 07:54) Amikor jól esik
  • RóbertKatalin: @Wiharvész Anyó: Hát igen, pörgős volt az egész három nap. (Meg az a nap is pörgős volt, amikor ez... (2018.04.27. 08:21) Három nap könyvek között
süti beállítások módosítása