... és van, aki majd ír...

Róbert Katalin blogja

Miért izgalmas könyvmegjelenés előtt állni?

Tudom, a kérdés költői, hiszen nyilvánvalóan érdekesek a könyv megjelenése előtti napok, hetek. De most végképp kijut az izgalmakból, mert olyan sok dologgal készülünk.

Szombaton 10:30-tól leskonyvjelzo.JPGz a Szívből, színből, igazán könyvbemutatója a Trafóban. Addig már csak hármat alszunk – mire ez a bejegyzés holnap délelőtt kikerül, csak kettőt –, és azok is rövid éjszakák lesznek, annyi minden történik, és annyi mindent  kell befejezni. És igazából a lényeg csak ezután kezdődik!

Vasárnap óta a Media Addict Szívből, színből, igazán Hetet tart, ami azt jelenti, hogy minden nap felkerül egy-egy cikk, interjú, információ, amelyek kedvet csinálhatnak a könyvhöz. Volt már szó a borítóról és a tervezőről, Kóta Viktóriáról, szóba került már az, hogy én miért tartom fontosnak, hogy ez a világ egyre elfogadóbb legyen, meséltünk a karakterekről, és készült velem egy interjú is. De, ha mindez nem lenne elég, van még egy különlegessége ennek a hétnek: egy előzménynovella, amely pénteken fog felkerülni. Szóval mindenkinek érdemes figyelni a Media Addictet vagy az én facebook oldalamat, ha szeretne egy kicsit előbb belekóstolni a Szívből, színből, igazán világába.

konyvjelzo_nyeremenyjatek.jpg

De az interjúadás, novellaírás és -véglegesítés még nem elég. A szombati könyvbemutatóra ajándékkal is készülünk, mégpedig egyedi könyvjelzőkkel. Négyen kezdtünk el dolgozni ezen a projekten: Kae Westa és Laura Arkanian, akiknek a könyvét szintén szombaton ismerhetitek majd meg, valamint Rácz-Stefán Tibor, akinek december 13-án jelenik meg a regénye. A négy könyvjelzőt akár meg is lehet nyerni egy nagyon egyszerű nyereményjáték keretében:
ha a lenti sorsolódobozon keresztül kattintotok rá valamelyikünk facebook oldalára, és körülnéztek ott – hátha érdekes infókat találtok –, akkor bekerültök a szavazásba. Ha mind a négyünk oldalát megnézitek, akkor négyszeres esélyetek lesz arra, hogy nyerjetek. Szóval szemlélődésre fel!

a Rafflecopter giveaway

És ha megjelent a könyv? Akkor jön az a pillanat, amikor nekem végleg el kell engednem a kezét, és bízni benne, hogy olyan szép, olyan izgalmas, olyan érdekes, hogy meggyőzi majd az olvasókat. Reméljük, így lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://robertkatalin.blog.hu/api/trackback/id/tr696936361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mottó

„Kézirat soha nem ég el”
– Mihail Bulgakov

Róbert Katalin

bemutatkozo_kep2019_eleje.jpg

Kisgyerek koromban már szerettem történeteket írni. Felnőttként pedig szövegekkel foglalkozom munka közben és pihenésként is. (Túl) sok kávét iszom, van bennem egy nehezen megzabolázható sorozatfüggő, szeretek fotózni, sportolok és két macskám állandóan belopja magát a műveimbe.

 

Kövess a facebookon is!

Friss topikok

  • RóbertKatalin: @Édua84: Hát igen, az az igazság, hogy szándékosan nagyon ismert alapra építettem, sok van benne a... (2020.07.07. 08:43) Borítótervező pályázat
  • Judit_29: @RóbertKatalin: Nem disneys, ez egy teljesen saját feldolgozás saját dalokkal (Aladdin il musical)... (2020.03.14. 20:11) Jön az Egy új élmény
  • Wiharvész Anyó: Az 5 okról és a színészfiúkról le is maradtam fb. De most pótoltam (2018.07.05. 21:12) 6 hét a világ - beharangozó
  • RóbertKatalin: @Wiharvész Anyó: Hát igen, ez most kicsit lassan született meg, de csak megírtam a végére :) És kö... (2018.06.20. 07:54) Amikor jól esik
  • RóbertKatalin: @Wiharvész Anyó: Hát igen, pörgős volt az egész három nap. (Meg az a nap is pörgős volt, amikor ez... (2018.04.27. 08:21) Három nap könyvek között
süti beállítások módosítása