... és van, aki majd ír...

Róbert Katalin blogja

Borítótervező pályázat

Remélem, hogy hamarosan ti is olvashatjátok a következő realista romantikus retellingemet, az Egy új élményt – de ehhez a könyvnek szüksége van egy borítóra. Szóval ismét hozzátok fordulok, kérlek, tervezzetek nekem egy csodás borítót :)

 boritotervezo_ujelmeny_kep.jpg

Ez a regény egy Aladdin retelling, ami teljesen realista és a mai Magyarországon játszódik, nagyrészt egy tévéstúdióban Budapesten, habár fontos szerepet kap benne a kalandpark is (tudjátok, amikor fák tetején lehet hevederben mindenféle ügyességi feladatokat csinálni), és van egy Lampash nevű kávézó is, ahová elmennek néha a szereplők…

A történetben igen fontos egy VarázsÉlmény nevű valóságshow-tehetségkutató műsor, ami kimondottan 16-20 éves játékosoknak van meghirdetve, és az élő adásokban szabadulószobákból kell kijutni. Aki túl lassú, azt a kiesés fenyegeti, hacsak a közönség meg nem menti. A játék logójának kék-vörös színe van.

Egyik főhősünk, Dini 18 éves, hullámos-göndör barna hajú, sötétszemű fiú, aki némi vargabetű után ebbe a játékba kerül be játékosként, ahol a szerkesztő, aki mentorként segíti munkáját az extravagáns Dzsi.

Másik főhősünk Jázmin 17 éves, hosszú, sötét hajú, barna szemű lány, aki a csatornán évek óta futó, középiskolásokat célzó napi sorozat sztárja, kicsi kora óta gyerekszínész, az apja producer a tévécsatornánál, az anyja is színész volt (de pár éve elvesztette). Jázmin életét most az apja mellett a tévé egyik szerkesztője, az állandóan mogorva Sáfár igazgatja.

A történetben fontos szerepet kapnak a titkok és az őszinteség, a forgatás és a tévés világ varázslatossága és manipulációja, szabadulószobás feladatok, élő kibeszélőműsorok, no meg az a kérdés, hogy mikor valós egy érzés és mikor játsszák meg az előrejutás kedvéért.

Dini és Jázmin egyaránt kap nézőpontot.

Technikai infók:
– a szerző: Róbert Katalin
– a munkacím, ezzel dolgozzatok: Egy új élmény
– a regény a kiadó Vörös pöttyös sorozatába fog kerülni, kattints ide, hogy lásd a jelét
– kérlek, nagyon figyelj arra, hogy jogtiszta fotót használj. Vagy saját munkát hozz, vagy a következő két oldal valamelyikén nézelődj: https://www.dreamstime.com/ vagy https://hu.123rf.com/

A nyeremény:
Idén is választani fogok a pályázati tervek közül több olyat, amit Katona Ildikó kiadóvezető figyelmébe ajánlok, és egyet, ami az én szívemnek a legkedvesebb. Ennek készítője dedikált példányt kap tőlem a könyvből.
A végleges borítóról minden esetben a Könyvmolyképző Kiadó vezetője dönt.

Határidő és leadás:
– a tervek leadási határideje 2020. július 19. (vasárnap) éjfél
– a leadás módja: küldd el a képet üzenetben a Facebook oldalamra!

Egy ember több tervet is leadhat, ha több jó ötlete is támadt. Ha egy képhez többféle betűtípussal tervezel borítót, küldd azt, ami neked a legjobban tetszik.
Izgatottan várom a borítókat! A regényről itt olvashatsz még, és részletek már a Facebook oldalamra is kikerültek :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://robertkatalin.blog.hu/api/trackback/id/tr7915980404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Édua84 2020.07.07. 05:07:47

Ajj, reméltem, hogy az eredeti történetből lesz retelling, nem a dizniből. Abban sokkal menőbb neve volt a hercegnőnek. :)

RóbertKatalin · http://robertkatalin.blog.hu/ 2020.07.07. 08:43:22

@Édua84: Hát igen, az az igazság, hogy szándékosan nagyon ismert alapra építettem, sok van benne az új filmből is (mert az romantikusabb, a régi film inkább kalandra fókuszál :) )

Mottó

„Kézirat soha nem ég el”
– Mihail Bulgakov

Róbert Katalin

bemutatkozo_kep2019_eleje.jpg

Kisgyerek koromban már szerettem történeteket írni. Felnőttként pedig szövegekkel foglalkozom munka közben és pihenésként is. (Túl) sok kávét iszom, van bennem egy nehezen megzabolázható sorozatfüggő, szeretek fotózni, sportolok és két macskám állandóan belopja magát a műveimbe.

 

Kövess a facebookon is!

Friss topikok

  • RóbertKatalin: @Édua84: Hát igen, az az igazság, hogy szándékosan nagyon ismert alapra építettem, sok van benne a... (2020.07.07. 08:43) Borítótervező pályázat
  • Judit_29: @RóbertKatalin: Nem disneys, ez egy teljesen saját feldolgozás saját dalokkal (Aladdin il musical)... (2020.03.14. 20:11) Jön az Egy új élmény
  • Wiharvész Anyó: Az 5 okról és a színészfiúkról le is maradtam fb. De most pótoltam (2018.07.05. 21:12) 6 hét a világ - beharangozó
  • RóbertKatalin: @Wiharvész Anyó: Hát igen, ez most kicsit lassan született meg, de csak megírtam a végére :) És kö... (2018.06.20. 07:54) Amikor jól esik
  • RóbertKatalin: @Wiharvész Anyó: Hát igen, pörgős volt az egész három nap. (Meg az a nap is pörgős volt, amikor ez... (2018.04.27. 08:21) Három nap könyvek között
süti beállítások módosítása