... és van, aki majd ír...

Róbert Katalin blogja

Könyveim

6 hét a világ
6het_kisborito.jpgNelli évek óta álmodozik K.M.-ről a Molnár Ferenc Színház fiatal színészéről. Most végre elérkezett a lehetőség, hogy találkozzon vele. Vajon K.M. emlékszik még a közös iskolai évükre? És olyan, amilyennek Nelli elképzelte? Hogyan kell felnőttként dönteni, dolgozni? Ki az igazi? Nelli rá fog időben jönni, mi számít?
Az egyetlen magyar színházas YA regény. Less be te is a színfalak mögé!
Megjelent a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában 2018-ban
Megnézem, beleolvasok

Válassz engem!
valassz_engem_kisborito.jpgEgy testvérpár, akik ugyanabba a fiúba szerelmesek. Egy fiú, aki fél felvállalni az érzelmeit, egy lány, aki mindig mindent megkapott és egy fiú, aki lassan megtanulja értékelni saját magát.
Lélegzetállítóan szép, szívbemarkoló regény szerelemről, másságról és útkeresésről.
A Szívből, színből, igazán újrakiadása két kiegészítő novellával.
Megjelent a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában 2018-ban
Megnézem, beleolvasok

Szelídíts meg!
robertk_seliditsmeg_64px.jpgRóka kilencedikes és sosem azt teszi, amit várnának tőle. Kisherceg tizenegyedikes és mindig megfelel az elvárásoknak. Kötelező különórán találkoznak, de vajon tényleg megtalálják az egymás felé vezető utat? Meg tudja a komoly fiú szelídíteni a zárkózott lányt? Megtalálja a fiú saját magát az elvárások között?
Érzékeny, értő, magával ragadó. Saint-Exupéry klasszikus meséjének megkapóan szép üzenete mai köntösben.
Megjelent a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában 2017-ben
Megnézem, beleolvasok

Kezdjetek el élni!
kezdjetek_el_b1_apro_1.jpgMarci egy átlagos reggelen kilép a lakása ajtaján, hogy megtegye azt, amire már évek óta készült. Mint a gyámkő, ha kimozdul a helyéről, szerettei életében olyan omlást jelent az eltűnése. Dönteniük kell. Visszatérnek a biztonságos, de zsibbasztóan szürke hétköznapokhoz, vagy elkezdenek végre élni – mielőtt túl késő lenne?
Lebilincselő történet, ami szerelmek, vágyak és csalódások között vezet egy új jövő felé.
Megjelent a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában 2015-ben
Megnézem, beleolvasok

Szívből, színből, igazán
szivbolszinboligazan_borito.jpgEgy testvérpár, akik ugyanabba a fiúba szerelmesek. Egy fiú, aki fél felvállalni az érzelmeit, egy lány, aki mindig mindent megkapott és egy fiú, aki lassan megtanulja értékelni saját magát.
Lélegzetállítóan szép, szívbemarkoló regény szerelemről, másságról és útkeresésről.
Megjelent a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában 2014-ben
Megnézem, beleolvasok

Nalávia titka
Nalavia_titka_borito_kicsi.gifLebilincselően izgalmas regény egy felhőn rejtőző világról, ahol minden más, mégis minden ismerős. Titkokról és kalandokról, a bátorság a szeretet és főleg a fantázia erejéről. Nem csak 8-12 éveseknek!
Megjelent a Naphegy Kiadó gondozásában 2014-ben
Megnézem, beleolvasok

 

A bejegyzés trackback címe:

https://robertkatalin.blog.hu/api/trackback/id/tr7314507182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mottó

„Kézirat soha nem ég el”
– Mihail Bulgakov

Róbert Katalin

bemutatkozo_kep2019_eleje.jpg

Kisgyerek koromban már szerettem történeteket írni. Felnőttként pedig szövegekkel foglalkozom munka közben és pihenésként is. (Túl) sok kávét iszom, van bennem egy nehezen megzabolázható sorozatfüggő, szeretek fotózni, sportolok és két macskám állandóan belopja magát a műveimbe.

 

Kövess a facebookon is!

Friss topikok

  • RóbertKatalin: @Édua84: Hát igen, az az igazság, hogy szándékosan nagyon ismert alapra építettem, sok van benne a... (2020.07.07. 08:43) Borítótervező pályázat
  • Judit_29: @RóbertKatalin: Nem disneys, ez egy teljesen saját feldolgozás saját dalokkal (Aladdin il musical)... (2020.03.14. 20:11) Jön az Egy új élmény
  • Wiharvész Anyó: Az 5 okról és a színészfiúkról le is maradtam fb. De most pótoltam (2018.07.05. 21:12) 6 hét a világ - beharangozó
  • RóbertKatalin: @Wiharvész Anyó: Hát igen, ez most kicsit lassan született meg, de csak megírtam a végére :) És kö... (2018.06.20. 07:54) Amikor jól esik
  • RóbertKatalin: @Wiharvész Anyó: Hát igen, pörgős volt az egész három nap. (Meg az a nap is pörgős volt, amikor ez... (2018.04.27. 08:21) Három nap könyvek között
süti beállítások módosítása