HTML

Mottó

„Kézirat soha nem ég el”
– Mihail Bulgakov

Könyveim

Szelidits meg! boritoSzelídíts meg!
Róka kilencedikes és sosem azt teszi, amit várnának tőle. Kisherceg tizenegyedikes és mindig megfelel az elvárásoknak. Kötelező különórán találkoznak, de vajon tényleg megtalálják az egymás felé vezető utat? Meg tudja a komoly fiú szelídíteni a zárkózott lányt? Megtalálja a fiú saját magát az elvárások között?
Érzékeny, értő, magával ragadó. Saint-Exupéry klasszikus meséjének megkapóan szép üzenete mai köntösben.
Megvásárolom

Kezdjetek el elni! boritoKezdjetek el élni!
Marci egy átlagos reggelen kilép a lakása ajtaján, hogy megtegye azt, amire már évek óta készült. Mint a gyámkő, ha kimozdul a helyéről, szerettei életében olyan omlást jelent az eltűnése. Dönteniük kell. Visszatérnek a biztonságos, de zsibbasztóan szürke hétköznapokhoz, vagy elkezdenek végre élni – mielőtt túl késő lenne?
Lebilincselő történet, ami szerelmek, vágyak és csalódások között vezet egy új jövő felé.
Megvásárolom

szivbolszinboligazan_borito.jpgSzívből, színből, igazán
Egy testvérpár, akik ugyanabba a fiúba szerelmesek. Egy fiú, aki fél felvállalni az érzelmeit, egy lány, aki mindig mindent megkapott és egy fiú, aki lassan megtanulja értékelni saját magát.
Lélegzetállítóan szép, szívbemarkoló regény szerelemről, másságról és útkeresésről.
Megvásárolom

nalaviatitka_borito.jpgNalávia titka
Lebilincselően izgalmas regény egy felhőn rejtőző világról, ahol minden más, mégis minden ismerős. Titkokról és kalandokról, a bátorság a szeretet és főleg a fantázia erejéről. Nem csak 8-12 éveseknek!
Megvásárolom

Kövess a facebookon is!

Friss topikok

  • Wiharvész Anyó: Az 5 okról és a színészfiúkról le is maradtam fb. De most pótoltam (2018.07.05. 21:12) 6 hét a világ - beharangozó
  • RóbertKatalin: @Wiharvész Anyó: Hát igen, ez most kicsit lassan született meg, de csak megírtam a végére :) És kö... (2018.06.20. 07:54) Amikor jól esik
  • RóbertKatalin: @Wiharvész Anyó: Hát igen, pörgős volt az egész három nap. (Meg az a nap is pörgős volt, amikor ez... (2018.04.27. 08:21) Három nap könyvek között
  • RóbertKatalin: @Wiharvész Anyó: Hát igen, amikor az ember már látja, hogy a világrengető problémák utána is megy ... (2018.01.08. 22:36) Bécsi
  • RóbertKatalin: @Kis Feli: Szia, köszi a kérdést, de a közeljövőben egészen biztosan nem lesz oda történet. :) (2017.11.09. 09:04) EZ a Szelídíts meg!

Róbert Katalin blogja

2018.09.05. 17:00 RóbertKatalin

6 hét, 6 helyszín

Címkék: személyes szerkesztés kézirat így írok én 6 hét a világ 6 dolog cikkek

A tervek szerint ősszel jelenik meg az új regényem, ami 6 hét alatt játszódik. Mivel ez a 6 hét nagyon meghatározó szakasz, úgy döntöttem, indítok egy olyan cikksorozatot, amiben mindig 6 dolgot mesélek el a regény kapcsán. Ma a kulisszatitkok rajongói fognak örülni: 6 helyszínről lesz szó, ahol a regény készült.

Szólj hozzá!

2018.08.29. 17:00 RóbertKatalin

6 hét, 6 mondat

Címkék: idézet publikáció kézirat 6 hét a világ 6 dolog cikkek

A tervek szerint ősszel jelenik meg az új regényem, ami 6 hét alatt játszódik. Mivel ez a 6 hét nagyon meghatározó szakasz, úgy döntöttem, indítok egy olyan cikksorozatot, amiben mindig 6 dolgot mesélek el a regény kapcsán. Ma jöjjön 6 rövid (egy- vagy kétmondatnyi) részlet a könyvből, amit én nagyon szeretek.

Szólj hozzá!

2018.08.22. 19:05 RóbertKatalin

6 színdarab, ami megjelenik a regényben

Címkék: publikáció kézirat 6 hét a világ 6 dolog cikkek

A tervek szerint ősszel jelenik meg az új regényem, ami 6 hét alatt játszódik. Mivel ez a 6 hét nagyon meghatározó szakasz, úgy döntöttem, indítok egy olyan cikksorozatot, amiben mindig 6 dolgot mesélek el a regény kapcsán. Ma jöjjön 6 színdarab, ami kisebb vagy nagyobb szerepet kap a regényben.

Szólj hozzá!

2018.08.13. 18:00 RóbertKatalin

Borítótervező pályázat - eredményhirdetés

Címkék: borító 6 hét a világ

Nagyon köszönöm mindenkinek, aki tervvel ötlettel beszállt a 6 hét a világ borítótervező pályázatába. Elérkezett az idő, hogy kiemeljem azokat a pályaműveket, amiket Katona Ildikó figyelmébe ajánlok.

Szólj hozzá!

2018.07.23. 17:00 RóbertKatalin

Borítótervező pályázat

Címkék: borító publikáció 6 hét a világ

Igen, ismét lehet borítót tervezni egy hamarosan megjelenő regényemnek. Én nagyon izgulok, mert nagyon szeretem ezt a szakaszt. Úgyhogy nem is húzom tovább az időt, hozom az infókat.

Szólj hozzá!

2018.07.18. 12:51 RóbertKatalin

6 érdekes színházi munka

Címkék: publikáció kézirat 6 hét a világ 6 dolog cikkek

A tervek szerint ősszel jelenik meg az új regényem, ami 6 hét alatt játszódik. Mivel ez a 6 hét nagyon meghatározó szakasz, úgy döntöttem, indítok egy olyan cikksorozatot, amiben mindig 6 dolgot mesélek el a regény kapcsán. Ma jöjjön 6 érdekes színházi munka!

Szólj hozzá!

2018.07.12. 14:45 RóbertKatalin

6 szereplő 6 hete

Címkék: publikáció kézirat 6 hét a világ 6 dolog cikkek

A tervek szerint ősszel jelenik meg az új regényem, ami 6 hét alatt játszódik. Mivel ez a 6-os szám meghatározó lesz a regényben, úgy döntöttem, indítok egy olyan cikksorozatot, amiben mindig 6 dolgot árulok el a regény kapcsán. Ma jöjjön 6 fontos szereplő!

Szólj hozzá!

2018.07.03. 08:35 RóbertKatalin

6 hét a világ - beharangozó

Címkék: interjú publikáció kézirat 6 hét a világ

A tervek szerint ősszel – legkésőbb karácsonyra – megjelenik az új regényem, aminek munkacíme 6 hét a világ. Ez egy színházban játszódó történet. A hétvégén készítettünk is egy izgalmas beharangozót a Prológus blog csapatával.

1 komment

2018.06.18. 10:06 RóbertKatalin

Amikor jól esik

Címkék: személyes könyvhét dedikálás aranymosas író-olvasó találkozó élményekről szerkesztő élet

Írós-könyvkiadós körökben nagy félelem a könyvheti zuhé – de az idei Könyvhét után megállapíthatjuk, hogy legalább ilyen rossz könyvheti tartós eső.

2 komment

2018.04.25. 22:48 RóbertKatalin

Három nap könyvek között

Címkék: személyes dedikálás könyvfesztivál szerkesztő élet

Nekem péntek délután kezdődött és vasárnap este ért véget az idei Könyvfesztivál. Most már jellemző, hogy egyszerre vagyok a Millenárison olvasó, író és szerkesztő – végül is nem a cím a lényeg, hanem a hangulat. És a hangulat megint nagy volt!

2 komment