HTML

Mottó

„Kézirat soha nem ég el”
– Mihail Bulgakov

Könyveim

Szelidits meg! boritoSzelídíts meg!
Róka kilencedikes és sosem azt teszi, amit várnának tőle. Kisherceg tizenegyedikes és mindig megfelel az elvárásoknak. Kötelező különórán találkoznak, de vajon tényleg megtalálják az egymás felé vezető utat? Meg tudja a komoly fiú szelídíteni a zárkózott lányt? Megtalálja a fiú saját magát az elvárások között?
Érzékeny, értő, magával ragadó. Saint-Exupéry klasszikus meséjének megkapóan szép üzenete mai köntösben.
Megvásárolom

Kezdjetek el elni! boritoKezdjetek el élni!
Marci egy átlagos reggelen kilép a lakása ajtaján, hogy megtegye azt, amire már évek óta készült. Mint a gyámkő, ha kimozdul a helyéről, szerettei életében olyan omlást jelent az eltűnése. Dönteniük kell. Visszatérnek a biztonságos, de zsibbasztóan szürke hétköznapokhoz, vagy elkezdenek végre élni – mielőtt túl késő lenne?
Lebilincselő történet, ami szerelmek, vágyak és csalódások között vezet egy új jövő felé.
Megvásárolom

szivbolszinboligazan_borito.jpgSzívből, színből, igazán
Egy testvérpár, akik ugyanabba a fiúba szerelmesek. Egy fiú, aki fél felvállalni az érzelmeit, egy lány, aki mindig mindent megkapott és egy fiú, aki lassan megtanulja értékelni saját magát.
Lélegzetállítóan szép, szívbemarkoló regény szerelemről, másságról és útkeresésről.
Megvásárolom

nalaviatitka_borito.jpgNalávia titka
Lebilincselően izgalmas regény egy felhőn rejtőző világról, ahol minden más, mégis minden ismerős. Titkokról és kalandokról, a bátorság a szeretet és főleg a fantázia erejéről. Nem csak 8-12 éveseknek!
Megvásárolom

Kövess a facebookon is!

Friss topikok

  • Wiharvész Anyó: Az 5 okról és a színészfiúkról le is maradtam fb. De most pótoltam (2018.07.05. 21:12) 6 hét a világ - beharangozó
  • RóbertKatalin: @Wiharvész Anyó: Hát igen, ez most kicsit lassan született meg, de csak megírtam a végére :) És kö... (2018.06.20. 07:54) Amikor jól esik
  • RóbertKatalin: @Wiharvész Anyó: Hát igen, pörgős volt az egész három nap. (Meg az a nap is pörgős volt, amikor ez... (2018.04.27. 08:21) Három nap könyvek között
  • RóbertKatalin: @Wiharvész Anyó: Hát igen, amikor az ember már látja, hogy a világrengető problémák utána is megy ... (2018.01.08. 22:36) Bécsi
  • RóbertKatalin: @Kis Feli: Szia, köszi a kérdést, de a közeljövőben egészen biztosan nem lesz oda történet. :) (2017.11.09. 09:04) EZ a Szelídíts meg!

Róbert Katalin blogja

2018.07.03. 08:35 RóbertKatalin

6 hét a világ - beharangozó

Címkék: interjú publikáció kézirat 6 hét a világ

A tervek szerint ősszel – legkésőbb karácsonyra – megjelenik az új regényem, aminek munkacíme 6 hét a világ. Ez egy színházban játszódó történet. A hétvégén készítettünk is egy izgalmas beharangozót a Prológus blog csapatával.

prologus_alapkep.jpg

A történet főhőse Nelli, 21 éves, BA képzés után elmegy a Molnár Ferenc Színház gyakornoki programjába, főleg marketingre szeretne fókuszálni, de még annál is jobban akar az egyik színészre fókuszálni, K.M.-re, akivel valaha egy gimnáziumba jártak, sőt, egy évig még színjátszóztak is együtt. Majd K.M. elballagott és felvették a Színművészetire. Azóta nem beszéltek. De most végre újra találkozhatnak – kérdés, hogy a fiú egyáltalán emlékszik-e Nellire. És akár igen, akár nem, kérdés, hogyan fogadja?

A Prológus egyfelől készített velem egy interjút (1. felvonás és 2. felvonás), amiben szó esik arról, honnan jött a színház, mint téma, kitalált helyen játszódik-e a történet (igen), ki az a K.M., miért éppen 6 hét, hogyan jelenik meg ebben a regényben a(z ön)elfogadás, és el tudom-e egy mondatban mondani a regényt.

Emellett kitöltöttem egy BookTaget (színdarabok címéhez kapcsoltak asszociációkat, nekem pedig könyveket kellett rávágnom), és a Prológus csapata kitalálta, mit nézne meg a színházban Róka és Kisherceg, készítettek egy listát azokról a színészfiúkról, akikért ők szívesen elmennének színházba dolgozni és összeszedtek 5 okot, amiért izgalmas egy színházban játszódó regény. Nem is beszélve a színházas könyvekről és filmekről, amikkel hangulatba kerülhet mindenki karácsonyig.

Köszönöm a csapatnak a hétvégi beharangozót, és hamarosan jön a borítótervező pályázat, meg persze lesznek infók, hírek addig is ;)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://robertkatalin.blog.hu/api/trackback/id/tr6114090021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wiharvész Anyó 2018.07.05. 21:12:29

Az 5 okról és a színészfiúkról le is maradtam fb. De most pótoltam