... és van, aki majd ír...

Róbert Katalin blogja

Borítótervező pályázat

Ahogy ígértem, és ahogy a Szívből, színből, igazán esetében is történt, az új regénynek is indítok borítótervező pályázatot. Következzenek a részletek!


Az előző bejegyzésben megírtam, hogy miről szól a történet, most tehát elmondok néhány kulcsinformációt, ami esetleg inspirálhat titeket:
öt kiemelt szereplőnk van, Marci, Zsófi, Vencel és Barbi harminc körül járnak, Margó ötvenes
Budapesten játszódik a történet
– mivel mai, kortárs regény, megjelenik benne a facebook, az okostelefon mindenféle kellékével, a budapesti éjszakai élet, az álmos, munkával teli másnapok
– a szereplők rengeteg kávéznak
– fontos probléma a történetben az elköltözés vs maradás téma
– Marci a történet elején eltűnik, csak egy üzenetet hagy mindenkinek (kinek telefonon, kinek kézzel írva), ami így hangzik: „Meg kellett hoznom egy döntést, és ezt most egyedül kell végigcsinálnom. Ha fontos vagyok neked, tiszteletben tartod, hagysz nekem időt, és megvárod, amíg én jelentkezem.”

Szeptember 14. és 18. között hozok öt részletet a történetből, hogy még jobban el tudjátok kapni a stílusát, hangulatát.

Amit a borítótervezésnél figyelembe kell vennetek:
– a szerző neve: Róbert Katalin
– a regény munkacímével tervezzétek a borítót, habár változni fog a cím: Fecsérelt életek (nem felcserélt, hanem fecsérelt)
– a könyv a kiadó Aranypöttyös sorozatának része lesz, amelynek ide kattintva láthatjátok a jelét
– figyeljetek arra, hogy jogtiszta fotót használjatok, olyat, amit a kiadó meg tud vásárolni (vagy saját munkát)

A nyeremény:
Most is, mint előző évben, választani fogok a pályázati tervek közül több olyat, amit Katona Ildikó figyelmébe ajánlok, és egyet, ami az én szívemnek a legkedvesebb. Ennek készítője dedikált példányt kap tőlem a könyvből.
A végleges borítóról a Könyvmolyképző Kiadó vezetője dönt.

Határidő és leadás:
Végül a legfontosabb információk: mivel szeretnénk, ha a könyv még idén megjelenne, most két hetetek lesz a munkára:
– a tervek leadási határideje 2015. szeptember 27. (vasárnap) éjfél
– a leadás módja: küldjétek el a képet üzenetben a facebook oldalamra!

Egy ember több tervet is leadhat, ha több jó ötlete is támadt. Várom az ötleteket, a könyvbe pedig itt tudtok beleolvasni!

A bejegyzés trackback címe:

https://robertkatalin.blog.hu/api/trackback/id/tr97783984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mottó

„Kézirat soha nem ég el”
– Mihail Bulgakov

Róbert Katalin

bemutatkozo_kep2019_eleje.jpg

Kisgyerek koromban már szerettem történeteket írni. Felnőttként pedig szövegekkel foglalkozom munka közben és pihenésként is. (Túl) sok kávét iszom, van bennem egy nehezen megzabolázható sorozatfüggő, szeretek fotózni, sportolok és két macskám állandóan belopja magát a műveimbe.

 

Kövess a facebookon is!

Friss topikok

  • RóbertKatalin: @Édua84: Hát igen, az az igazság, hogy szándékosan nagyon ismert alapra építettem, sok van benne a... (2020.07.07. 08:43) Borítótervező pályázat
  • Judit_29: @RóbertKatalin: Nem disneys, ez egy teljesen saját feldolgozás saját dalokkal (Aladdin il musical)... (2020.03.14. 20:11) Jön az Egy új élmény
  • Wiharvész Anyó: Az 5 okról és a színészfiúkról le is maradtam fb. De most pótoltam (2018.07.05. 21:12) 6 hét a világ - beharangozó
  • RóbertKatalin: @Wiharvész Anyó: Hát igen, ez most kicsit lassan született meg, de csak megírtam a végére :) És kö... (2018.06.20. 07:54) Amikor jól esik
  • RóbertKatalin: @Wiharvész Anyó: Hát igen, pörgős volt az egész három nap. (Meg az a nap is pörgős volt, amikor ez... (2018.04.27. 08:21) Három nap könyvek között
süti beállítások módosítása