HTML

Mottó

„Kézirat soha nem ég el”
– Mihail Bulgakov

Könyveim

Szelidits meg! boritoSzelídíts meg!
Róka kilencedikes és sosem azt teszi, amit várnának tőle. Kisherceg tizenegyedikes és mindig megfelel az elvárásoknak. Kötelező különórán találkoznak, de vajon tényleg megtalálják az egymás felé vezető utat? Meg tudja a komoly fiú szelídíteni a zárkózott lányt? Megtalálja a fiú saját magát az elvárások között?
Érzékeny, értő, magával ragadó. Saint-Exupéry klasszikus meséjének megkapóan szép üzenete mai köntösben.
Megvásárolom

Kezdjetek el elni! boritoKezdjetek el élni!
Marci egy átlagos reggelen kilép a lakása ajtaján, hogy megtegye azt, amire már évek óta készült. Mint a gyámkő, ha kimozdul a helyéről, szerettei életében olyan omlást jelent az eltűnése. Dönteniük kell. Visszatérnek a biztonságos, de zsibbasztóan szürke hétköznapokhoz, vagy elkezdenek végre élni – mielőtt túl késő lenne?
Lebilincselő történet, ami szerelmek, vágyak és csalódások között vezet egy új jövő felé.
Megvásárolom

szivbolszinboligazan_borito.jpgSzívből, színből, igazán
Egy testvérpár, akik ugyanabba a fiúba szerelmesek. Egy fiú, aki fél felvállalni az érzelmeit, egy lány, aki mindig mindent megkapott és egy fiú, aki lassan megtanulja értékelni saját magát.
Lélegzetállítóan szép, szívbemarkoló regény szerelemről, másságról és útkeresésről.
Megvásárolom

nalaviatitka_borito.jpgNalávia titka
Lebilincselően izgalmas regény egy felhőn rejtőző világról, ahol minden más, mégis minden ismerős. Titkokról és kalandokról, a bátorság a szeretet és főleg a fantázia erejéről. Nem csak 8-12 éveseknek!
Megvásárolom

Kövess a facebookon is!

Friss topikok

  • RóbertKatalin: @Wiharvész Anyó: Hát igen, amikor az ember már látja, hogy a világrengető problémák utána is megy ... (2018.01.08. 22:36) Bécsi
  • RóbertKatalin: @Kis Feli: Szia, köszi a kérdést, de a közeljövőben egészen biztosan nem lesz oda történet. :) (2017.11.09. 09:04) EZ a Szelídíts meg!
  • RóbertKatalin: @Wiharvész Anyó: köszönöm :) Remélem, jól szórakozol majd a keresgéléssel :D @robertnem: Nagyon k... (2017.09.21. 21:43) 5+1 érdekesség a Szelídíts meg!-ről
  • RóbertKatalin: @Wiharvész Anyó: Hát, egyszer talán eljön a krimi ideje is :) :D Teljesen hihető, hogy nem csak ... (2017.07.05. 22:49) Írók kérdőíve
  • RóbertKatalin: @Wiharvész Anyó: Ami untat, azt ha módom van rá, leteszem. Sokféle módon lehet rossz egy könyv, so... (2017.07.05. 22:45) Olvasni, olvasni, olvasni

Róbert Katalin blogja

2017.05.07. 10:18 RóbertKatalin

Mezőtúr, Pont, Pont

Címkék: interjú íróiskola aranymosas Szívből színből igazán Kezdjetek el élni! élményekről

Könyvfesztivál után nem sokkal jártam Mezőtúron, ugyanis meghívtak a Pont rádió és tévé stúdiójába, ahol felvettünk egy háromnegyed órás beszélgetést. Mesélek kicsit az útról.

Szerda délelőtt indultam el Mezőtúrra, az ebook-olvasómon elolvasandó kéziratok vártak, hogy  kétszer két órán vonatút hasznosan teljen – úgy is telt, nem csábultam el semmi másra, hanem tényleg dolgoztam. Andi az állomáson várt, amíg átsétáltunk a stúdióhoz, megbeszéltük, milyen főbb témákat fog érinteni a közel háromnegyed órás, beszélgetés, amit felveszünk.

bejegyzes045_2.jpg

Közben megállapítottam, hogy Mezőtúr nagyon édes város, tág utcák, sok-sok zöld, még a nap is kisütött a kedvemért, úgyhogy a táskámba gyömöszöltem a pulóveremet, és élveztem a hirtelen jött tavaszi napot. A mezőtúri Pont Tv és Pont Rádió közös stúdiója egy kertesház felső szintjén van, és nagyon hangulatos hely.

Nyilván azzal kezdtem, hogy ittam egy kávét, amíg a stáb még az előző felvétellel foglalkozott, kicsit oldottuk izgulásunkat Andival, aztán beültünk a stúdióba. A teljes beszélgetés meg lehet nézni (vagy hallgatni, mert kevésbé látványos, viszont nagyon érdekes témákat érint) a következő Youtube videón:

 

Andi kérdezett írói példaképekről, kedvenc karakterekről, az éppen véget ért Könyvfesztiválról, a Könyvmolyképző Kiadó íróiskolájáról, ahol én is oktatok, és arról, hogyan tudom beosztani egy napomat.

A beszélgetés után már tényleg felszabadult hangulatban készültek közös fotók a csapattal, még egy rövidebb interjút is diktafonba mondtam, aztán, mivel kettő is elmúlt már, Andival kerestünk valami ebédet. A Pocakos étteremre esett a választásunk, ahol beszélgettünk egy jót az ebéd és a kávé fölött, majd visszasétáltunk az állomásra.

bejegyzes045_3.jpg

Mezőtúr szuper élmény volt önmagában is, de külön köszönöm az egész csapatnak a meghívást és a remek interjút!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

http://robertkatalin.blog.hu/api/trackback/id/tr112486871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.